Hvad er De Syngende Tjenere?

 

Syngende Tjenere er meget mere end hvad navnet antyder. Syngende Tjenere er først og fremmest et underholdende indslag til jeres fest, hvad enten det er privat eller erhverv, og derudover også de ekstra hænder, der hjælper til med at servere, anrette fade, tage ud, servere drikkevarer osv. Vi er ikke uddannede tjenere, men piger med mange års erfaring fra restaurations- og servicebranchen. 

Vi er smilende og udadvendte, og vi er der for dig og dine gæster – og så kan vi synge! Når vi ikke serverer, synger vi lækre trestemmige arrangementer for jer, og ind imellem også et solonummer. Vi er tæt på jer, men står ikke med maden i hænderne, mens vi synger. Vi synger som regel blot et enkelt nummer ad gangen for også at give plads til indbyrdes snak ved bordene.

Vi kan også bookes uden at skulle være tjenere. Så kommer vi blot som et underholdende indslag - enten med eller uden musiker - og hjælper til med at skabe god stemning til festen. Vi kan både være 'baggrundsmusik' eller et decideret indslag - vi tilpasser os efter jeres ønske!

 
Vi har haft fornøjelsen af De Syngende Tjenere til de sidste 2 sommerarrangementer for kommunes ældre, som vi afholder på Danhostel Ishøj. De Syngende Tjenere gør med deres smil og venlige udstråling en god dag endnu bedre for vores 60 senior-borgere. Tak for det!
— Ishøj Kommune